Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Válaszok

2008.02.28

Babinszkiné Forró Marcsi: Megnéztem a honlapodat, nagyon klassz! Ügyesen összeállítottad, érthető, világos és érdekes. Hallottam a SUNRIDER-ről már mástól, és pár teméket láttam is. Ezt csak ilyen elhivatottsággal lehet csinálni, ami Neked van. További sok sikert és jó egészséget kívánok!

Bagi Istvánné Tercsi: A KANDESN termékek érdekelnek, szeretném kipróbálni ezeket. Az árakat is szeretném tudni!

Bárdi Marian: Megnéztem. Nagyon tetszik! Neked is szép napot.

Balog József: Uram! Gratulálok! Csak egy gyors nézés volt. Éppen láttam egy filmet HONG KONG-ról, akkor én most mennék! Viszont nagyon örülök, hogy ti pedig ott voltatok. Hát így-úgy, de minden teljesül. Hajrá!

Leczkésiné Hőgye Katalin: Na lám, mi rejtőzik ebben a nagy emberben! Érzékiség, egészség és filozófia! Elolvastam lapod. Hallottam már ezen termékekről, azt is, hogy valóban nagyon jók! A legfontosabb, hogy számunkra örömet, hitet biztosítson. Dícséretes amit készítesz. Maradjon Veled nagyon sokáig hited, erőd és egészséged!

Bartalus Gábor: Köszi, hogy érdekel a véleményem, de sajnos én nem vagyok túl gyakori web látogató, így nem sok összehasonlítási alapom van az ilyen jellegű honlapokkal. Nekem tetszik, bár én még nem jutottam el az egészséges életmódig, de ami késik az remélem nem múlik. Ha kérdésem van remélem kereshetlek.

Vincze Ágnes: Heló! Én most kezdek el ismerkedni a termékekkel és már most jól érzem magam a társaság és a környezet miatt. A SUBREEZE-t használom és azt tapasztalom, hogy sokkal később jutok el, hogy beszedjem a fejfájás elleni gyógyszert. Ajánlom mindenkinek.

Ibránszki Bea: Igérem, megnézem-most csak egy pillantást vetettem rá, mert nincs időm, de az első benyomásom az, hogy nagyon profi munka.